11.08.2018
e-Books
1 Comment

Berliini [PDF]

by Roman Schatz
Berliini on kirjava, kiehtova, ainutlaatuisen rikas sekoitus historiaa ja nykypäivää. Toisaalta Berliinissä on enemmän työttömiä ja eläkeläisiä kuin keskimäärin Saksassa. Suvaitsevainen ja monikulttuurinen Berliini taas on aina tarjonnut suojaa niin poliittisille, etnisille kuin seksuaalisille vähemmistöille. Arkkitehtuuristaan kuulussa kaupungissa jökötti vuoteen 1990 asti myös se Euroopan suurin yhtenäinen rakennus - Berliinin muuri.

Roman Schatz muutti neljännesvuosisata sitten Länsi-Berliinistä Helsinkiin. Sen jälkeenkin kaupunki on vetänyt häntä puoleensa aina, kun elämä Suomessa on alkanut tuntua liian kalliilta, kylmältä tai säädylliseltä.

Suomalainen Berliinin-kävijä löytää Schatzin matkaoppaasta kaiken tarpeellisen liikkumiseen, yöpymiseen ja ravitsemukseen liittyvän. Schatz johdattaa myös paikallis- ja kulttuurituntemuksellaan lähemmäksi tämän rumankauniin ja arvoituksellisen kaupungin äänekästä mutta ah niin herkkää sielua!

Artikkeleissaan hän kulkee Preussien, natsien ja DDR:n jalanjäljillä, tutkii vanhaa Kreuzberg-myyttiä, kertoo totuuden kebabista ja tutustuttaa myös tuhman Berliinin paikkoihin, joilla ei kotona kannata elvistellä...
[PDF] Berliini download

Book info

Title
eBook formatPaperback, (torrent)En
Author
PublisherJohnny Kniga Publishing
File size5 Mb
ISBN
Pages count255
Book rating4.32 (8 votes)
 rate rate rate rate rate

Other Formats

1 comment

1. Persia Emily | 11.08.2018 17:33

avatar avatar_frame

Thank you! Great book!

Post your comments

Related Posts


©2009-2016 ERIAL Lib. All rights reserved.