29.05.2011
e-Books
1 Comment

Mitt i Afrika [PDF]

by Ann Olivecrona
16 år gammal bröt hon upp från Sverige för att söka äventyret.

I dag är svenskan Ann Olivecrona en av få som vågar utmana den illegala handeln med människans närmaste släkting. Och hon gör det med risk för livet hotad av tjuvjägare, djursmugglare och korrupta politiker.

Från sitt hem som balanserar på ekvatorn, ungefär 20 mil norr om Nairobi, driver hon ett världsomfattande detektivarbete för att spåra upp och frita fångna och misshandlade apor. I hennes resväska finns, förutom ett av Afrikas mest välstämplade pass, en uppsättning blöjor, bärselar och nappflaskor i olika storlekar.

Men Anns äventyrliga liv rymmer också andra kapitel. Möt en färgstark kvinna som har ridit in zebror åt markisen av Bath, blivit fängslad av Idi Amins soldater, snarat giraffer från ett jeepflak i 100 kilometer i timmen, hjälpt till att hitta geparder åt Richard Attenborough, beställt en åsnekärra till Charlton Heston, shoppat med Robert Redford, stekt köttbullar åt Björn Waldegård, tagit hand om en naken Jimi Hendrix, räddat Eva Dahlgren undan en dödlig orm, sminkat lejon åt Meryl Streep och är bästa kompis med en annan apornas drottning: den brittiska legenden Jane Goodall.
[PDF] Mitt i Afrika download

Book info

Title
eBook formatHardcover, (torrent)En
Author
PublisherLind & Co
File size4.3 Mb
Release date 01.05.2011
ISBN
Pages count215
Book rating4.56 (7 votes)
 rate rate rate rate rate

Other Formats

1 comment

1. Persia Emily | 29.05.2011 17:33

avatar avatar_frame

Thank you! Great book!

Post your comments


©2009-2016 ERIAL Lib. All rights reserved.